09.04.2009. / 08:24

Autor: Katarina Zorić

Mirko Norac postao otac: Supruga Jelena rodila zdravoga sina

Dijete je zdravo, dugačko je 51 centimetar i teško 2.350 grama. Norac se nalazi u zatvoru u Glini, a vijest da je dobio sina javljena mu je telefonom

Mirko Norac i Jelena Midenjak na vjenčanjuMirko Norac i Jelena Midenjak na vjenčanjuGeneral Mirko Norac postao je otac. Njegova supruga Jelena jučer oko 13 sati rodila je sina u KBC-u Split. Porođaj je protekao u redu,a majka i beba su dobro. Dijete je zdravo, dugačko je 51 centimetar i teško 2.350 grama. Norac se nalazi u zatvoru u Glini, a vijest da je dobio sina javljena mu je telefonom.

U obitelji Mirka Norca jučer je bilo veselo, ali kako piše Večernji list, nisu htjeli razgovarati s novinarima. "Nema razgovora za novine. Pozivamo vas kao prijatelje na pršut, sir i vino", izjavila Mirkova majka Neda. Na pitanje hoće li, prema tradiciji, unuk dobiti djedovo ime, Norčeva majka je odgovorila da će o tome odlučiti njegovi roditelji.

Novinarskim pozivom jučer nisu bili oduševljeni ni u obitelji supruge Mirka Norca. Jelenina majka Mira Medenjak ljutito je odbila bilo kakav razgovor, očito nezadovoljna medijskom pozornošću koja se posvećuje njezinoj kćeri otkad je postala djevojka pa supruga generala Mirka Norca.

Prema neslužbenim informacijama, odvjetnik Mirka Norca Željko Olujić zatražit će temeljem zakona dozvolu za privremeni izlazak iz zatvora za novopečenog oca zbog rođenja djeteta.

Mirko Norac i Jelena Midenjak, doktorica stomatologije, upoznali su se i počeli hodati polovicom 2007. godine. Vjenčali su se 3. siječnja ove godine u crkvi Gospe Sinjske.

Vezane vijesti

Norac, Petrač i Sulić uskoro na slobodi

Norac, Petrač i Sulić uskoro na slobodi

Tri reprezentativne figure hrvatske post-komunističke povijesti - Hrvoje Petrač, Mirko Norac i Leon Sulić - izlaze na slobodu 25. studenoga. Riječ je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika