09.04.2009. / 11:26

Autor: Andrea Belin

Folk groznica: Lepa Brena 13. 6. u zagrebačkoj Areni

Pjevačica će posjetiti Hrvatsku u sklopu velike turneje povodom izlaska novog albuma "Uđi slobodno". Zasad planira održati sedam koncerata u sedam većih gradova, no moguće je da zbog zanimanja publike zapjeva i nekoliko puta više

Lepa Brena veseli se zagrebačkom koncertuLepa Brena veseli se zagrebačkom koncertuJedna od najvećih zvijezda na Balkanu, Fahreta Živojinović, poznatija kao Lepa Brena napokon je odlučila održati veliki koncert za sve obožavatelje u Hrvatskoj. Naime, nastupiti će već 13. lipnja u zagrebačkoj Areni.

Karte se već mogu kupiti preko interneta, a od sljedećeg tjedna prodavati će se po agencijama. Za parket, cijena ulaznice je 120 kuna, a tribine su po 150 dok oni koji žele sjediti u VIP loži, moraju izdvojiti 400 kuna.

Lepa Brena je već nekoliko puta najavljivala ovakav spektakl jer smatra da publiku u Hrvatskoj nije nikada izgubila i jako se veseli nadolazećem koncertu.

Pjevačica će posjetiti Hrvatsku u sklopu velike turneje povodom izlaska novog albuma "Uđi slobodno". Tijekom turneje planira održati sedam koncerata.

Nakon petnaest godina pauziranja napokon se odlučila ponovno zapjevati. Kaže da je to upravo zbog povratka na scenu glazbenoga stila u kojem je ona najviše dolazila do izražaja.

Podsjetimo, prije mjesec i pol dana Brena je gostovala u emisiji Aleksandra Stankovića "Nedjeljom u 2" koja je gledalo čak 1,2 milijuna ljudi. Njezin dolazak na Prisavlje izazvao je pravu euforiju , a kakvu će tek izazvati u zagrebačkoj Areni saznati ćemo uskoro.

Vezane vijesti

Oliver Dragojević & Hari Rončević ruše sve granice prodaje, u prodaji dodatne...

Oliver Dragojević & Hari Rončević ruše sve granice prodaje, u prodaji dodatne karte

Prije samo nekoliko dana objavili smo informaciju kako su karte za veliki, zajednički koncert Olivera Dragojevića i Hari Rončevića, 05.05.2012., u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika