09.04.2009. / 14:18

Autor: Sandra Županić

Vidoviti Milan: Kako je Bandić spasio Uskrs

Pročelnik Gradskog ureda za socijalnu zaštitu Zvonimir Šostar bio je ugodno iznenađen što u Zagrebu ima manje od 6 posto nezaposlenih te je dodao da su je bilo osigurano i više novca za uskrsnice

Gradonačelnik Milan BandićGradonačelnik Milan BandićNezaposleni koji imaju prebivalište u Zagrebu prvi će puta dobiti uskrsnicu u iznosu od 100 kuna. Gradsko poglavarstvo na današnjoj je sjednici donijelo odluku kojim će 17 828 nezaposlenih koji su registrirani na zagrebačkom Zavodu za zapošljavanje i imaju prebivalište u Gradu Zagrebu dobiti uskrsnicu od 100 kuna. Za tu svrhu bit će izdvojeno ukupno 2,8 milijuna kuna, a novac će nezaposlenima iz tehničkih razloga biti isplaćen u tjednu nakon Uskrsa.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić rekao je da su mu takvu inicijativu predložili nezaposleni ljudi koji smatraju da nije pošteno da gradsku pomoć dobivaju samo umirovljenici s niskim primanjima. "Znam da to izgleda kao predizborni štos, ali nije. Pitao sam svoje ljude u Uredu za financije ima li takav potez pameti i zaključili smo da ima te našli novac", rekao je Bandić.

Pročelnik Gradskog ureda za socijalnu zaštitu Zvonimir Šostar bio je ugodno iznenađen što u Zagrebu ima manje od 6 posto nezaposlenih te je dodao da su je bilo osigurano i više novca za uskrsnice.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika