09.04.2009. / 15:09

Autor: Sandra Županić

Bandić: Da je Grad jedini vlasnik Plesa, terminal bi već bio gotov

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić potvrdio je da ga je Sindikat zaposlenika Zračne luke Zagreb prije nekoliko mjeseci obavijestio da HDZ priprema smjenu direktora Boška Matkovića

Milan Bandić i Ivo Sanader: većinski vlasnik Plesa je Vlada RHMilan Bandić i Ivo Sanader: većinski vlasnik Plesa je Vlada RHZagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas nije želio komentirati najave o smjeni dosadašnjeg direktora Zračne luke Zagreb Boška Matkovića, iza čega navodno stoji HDZ, ali je potvrdio da je o tome prije nekoliko mjeseci dobio obavijest Sindikata zaposlenika Zračne luke. Dodao je još da je on prije se sedam godina dao doprinos da Matković postane direktor.

"Dobio sam pismo od sindikata ali ništa od Skupštine Zračne luke pa se ne mogu određivati prema tome. Ne bi bilo pošteno druge suvlasnike preko medija obavještavati kakav model financiranja gradnje novog terminala podržavamo. Pošteno je da sjednemo s predstavnicima Vlade i dogovorimo kako ćemo to riješiti.

Na zajedničkim sastancima do sada se nije nikada raspravljalo o modelu finaciranja. Žao mi je što je u vlasništvu Grada Zagreba samo 35 posto Zračne luke Zagreb. Da smo jedini vlasnici rekonstrukcija bi već bila gotova", rekao je na nakon sjednice Gradskog poglavarstva Bandić.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika