09.04.2009. / 15:44

Autor: Anamarija Kronast

Šokantno: Glumac Patrick Swayze ima 47,6 kilograma

Zvijezda 'Prljavog plesa' u nešto više od godinu dana je zbog bolesti izgubio gotovo polovicu težine. Nažalost, glumac gubi bitku s rakom gušterače koji se proširio i na jetru

Glumac je zadržao pozitivan duhGlumac je zadržao pozitivan duhBolest Patricka Swayzea toliko je uznapredovala da je glumac spao na 47.6 kilograma, Rak gušterače s kojim se bori već godinu dana, u posljednje je vrijeme zahvatio i jetru pa glumac iz dana u dan sve više gubi na težini. Naime, američki tabloid National Enquirer na naslovnici posljednjeg izdanja objavio je čak i najnoviju fotografiju holivudskog glumca na kojoj on izgleda ispijeno, mršavo i iscrpljeno.

Dobra je vijest da je unatoč uistinu zastrašujućem izgledu, Swayze zadržao pozitivan duh i nije odustao od borbe protiv opake bolesti koja mu je dijagnosticirana u siječnju 2008. godine. Najnovije fotografije nije želio komentirati, a osim što ga muče ozbiljno zdravstveni problemi, ni u braku mu ne cvjetaju ruže.

Inače, Swayze se potpuno povukao iz medija, a glasine koje posljednjih dana dolaze iz kruga njegovih prijatelja, govore kako trenutačno razmišlja o alternativnim oblicima liječenja.

Vezane vijesti

WHO: Ispušni plinovi dizelskih motora izazivaju rak

WHO: Ispušni plinovi dizelskih motora izazivaju rak

Ispušni plinovi dizelskih motora mogu kod ljudi izazvati rak i spadaju u istu potencijalno smrtonosnu kategoriju kao azbest, arsen i iperit, objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika