14.04.2009. / 14:34

Autor: Katarina Zorić

Osječki monstrum dobio 12 godina zatvora jer je ženu tjerao na seks sa psima

U ponovljenom postupku osječki je sud 47-ogodišnjaka osudio na po tri godine zatvora zbog silovanja žene i spomenutog muškarca te je utvrdio raniju pravomoćnu presudu od 8 godina zatvora, iz čega proizlazi jedinstvena zatvorska kazna od 12 godina

Županijski sud u Osijeku monstrumu je izrekao zatvorsku kaznu od 12 godinaŽupanijski sud u Osijeku monstrumu je izrekao zatvorsku kaznu od 12 godinaOsječki monstrum (47) koji je ženu tjerao da spolno općenje sa psima dobio je 12 godina zatvorske kazne zbog iživljavanja nad ženom i mladićem za kojeg je mislio da je ženin ljubavnik.

Kaznu je izrekao Županijski sud u Osijeku, a bilo je ovo ponovljeno suđenje za stravične događaje iz 2. siječnja prošle godine. Presuda zbog silovanja supruge već je postala pravomoćna, dok je Vrhovni sud poništio dio koji se odnosio na kasnije događaje istog popodneva.

U ponovljenom postupku osječki je sud 47-ogodišnjaka osudio na po tri godine zatvora zbog silovanja žene i spomenutog muškarca te je utvrdio raniju pravomoćnu presudu od 8 godina zatvora, iz čega proizlazi jedinstvena zatvorska kazna od 12 godina.

Želeći se osvetiti supruzi (33) koju je sumnjičio da ima mlađeg ljubavnika, slavonski monstrum vikao je na nju, udarao ju je po glavi i nazivao pogrdnim imenima. Nakon što ju je silovao, naredio joj je da spolno opći s psima. Tada otišao iz kuće i vratio se s muškarcem za kojeg je mislio da je ženin ljubavnik. U međuvremenu je ženina majka nazvala policiju. Suprugu i navodnog ljubavnika prisilio je na seks. Mučenje je prekinula policija koja je provalila u kuću i privela pomahnitalog muškarca.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika