14.04.2009. / 15:12

Autor: Martina Čizmić

Mesićev donator podlegao ozlijedama: Umro Mladen Obrad, Hrvat koji je pretučen u Moskvi

Iako se prošlog tjedna njegovo stanje popravilo i činilo se kao da više nije u opasnosti, početkom ovog tjedna stanje mu se zakompliciralo i on je preminuo

Mladen Obrad pretučen je ispred svog stana u MoskviMladen Obrad pretučen je ispred svog stana u MoskviDeset dana nakon što su ga pretukla dvojica nepoznatih napadača, u moskovskoj bolnici preminuo je Mladen Obrad.

Taj poslovni čovjek, koji je u javnosti bio poznat po tome što je donirao 75 tisuća kuna za kampanju predsjednika Mesića, preminuo je od komplikacija koje su nastale nakon operacije glave.

Podsjetimo, njega su u subotu 4. travnja pred zgradom u kojoj je živio pretukla dvojica nepoznatih napadača. Nakon toga je prevezen u bolnicu gdje mu je operirana glava.

Iako se prošlog tjedna njegovo stanje popravilo i činilo se kao da više nije u opasnosti, početkom ovog tjedna stanje mu se zakompliciralo i on je preminuo.

Obrad je u Moskvi bio jedan od vodećih ljudi u tvrtki Tebowa, a navodno se uskoro trebao vratiti u Hrvatsku.

Ruska policija još uvijek nije otkrila tko je napao Obrada.

Vezane vijesti

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

Najmanje šest osoba ubijeno je, a 38 je ranjeno u nedjelju kada su dvije minobacačke granate pale na bagdadski trg pun šijitskih hodočasnika, rekli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika