15.04.2009. / 14:24

Autor: Anamarija Kronast

Razvod: Rajka Dujmića napustila supruga

Snježana Dujmić ovu je vijst potvrdila novinarima, no nije željela otkrivati detalje o svađi, niti o problemima koji su očito postali prevelik teret za njihov 19-godišnji brak

Rajko ne želi komentirati glasine o razvoduRajko ne želi komentirati glasine o razvoduOvogodišnji Uskrs skladatelj Rajko Dujmić zapamtit će kao jedan od najgorih u životu. Naime, ako je vjerovati glasinama, on I supruga Snježana upravo su se na ovaj katolički blagdan žestoko posvađali, a dan kasnij ona je iselila iz njihovog zajedničkog stana u Zagrebu.

Ona je to I potvrdila novinarima, no nije željela otkrivati detalje o svađi, niti o problemima koji su očito postali prevelik teret za njihov 19-godišnji brak. Njihovi prijatelji koji se još uvijek nadaju kako će par uspjeti riješiti nesuglasice koje su ih trenutačno razdvojile, tvrde kako su ozbiljni problemi počeli posljednja dva tjedna, no neki od njih tvrde da Rajko I Snježana puno duže pokušavaju spasiti brak.

Da je uistinu došlo do većih problema vidjelo se I u posljednja dva showa "Plesa sa zvijezdama" kada Snježana nije pratila supruga u studiju, a on je njezin nedolazak opravdao govoreći kako je bolesna. Nitko tada nije postavljao više pitanja, a Rajko još uvijek ne želi komentirati svoje bračne probleme. Naime, on I Snježana upoznali su se još 1987. Godine, a tri godine kasnije su se I vjenčali. Nisu imali djece, no sve do nedavno slovili su za skladan par.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika