15.04.2009. / 11:24

Autor: Anamarija Kronast

Gay is ok: Bivša sex bomba Samantha Fox objavila zaruke sa svojom menadžericom

Nekoć je bila san mnogih muškaraca koji su upravo u njoj vidjeli idealnu ženu, a premda su se već tada pojavila nagađanja o tome kako je prsata Britanka zapravo gay, ona je sve do prije par godina brižljivo čuvala svoju tajnu

Samantha Fox uskoro se udaje za svoju menadžericuSamantha Fox uskoro se udaje za svoju menadžericuSvojedobno je žarila i palila svojim hitom "Touch me" te bila san brojnih muškaraca koji su upravo u njoj vidjeli svoju idealnu životnu partnericu. No, tada zapravo nitko nije znao njezinu seksualnu orjentaciju. Naime, danas 43-godišnja bivša pop diva već je godinama u sretnoj vezi sa svojom menadžericom Myrom Stratton za koju se kani i udati.

Nedavno je objavila i zaruke, no detalji o vjenčanju zasad nisu poznati. Glasine o tome kako je jedna od najzanosnijih žena na svijetu zapravo lezbijka pojavile su se još početkom devedsetih, no lijepa Britanka tada je izajvljivala kako to nije istina, te tvdila da činjenica da je u žiriju lezbijskog natjecanja ljepote uopće ne znači da je i sama gay.

Ipak, prije nekoliko godina je priznala kako je u vezi sa svojom menadžericom Myrom Stratton.
-Ne mogu poricati ono što je istina. Svi znaju koliko volim Myru i koliko želim biti s njom-ipak je na kraju priznala. Logično, Samantha je svoju tajnu dugo čuvala jer je karijeru izgradila na imidžu seks bombe. Ipak, na kraju je sve morala priznati, a to je učinila u trenucima kada joj je karijera ionako bila u silaznoj putanji.

Vezane vijesti

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Zvijezda serije "Larin izbor", mlada glumica Doris Pinčić, i njezin dečko, glazbenik Boris Rogoznica, napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika