16.04.2009. / 09:20

Autor: Hina

Upozorenje svima: Ljubljanom luta mrki medvjed

Policija smatra da se medvjed vjerojatno izgubio nakon što se spustio sa šumovitih brda i prešao autocestu koja okružuju grad

Mrki medvjed najvjerojatnije se izgubioMrki medvjed najvjerojatnije se izgubio"Nemojte se micati, pravite se mrtvi jer je ta zvijer brža i okretnija od bilo kojeg čovjeka", upozoreni su u četvrtak ujutro stanovnici Ljubljane, nakon što je objavljeno da slovenskom prijestolnicom luta mrki medvjed.

Životinja je prvi puta uočena u četiri sata ujutro u središnjem gradskom parku Tivoliju nakon čega je objavljena uzbuna i pokrenuta potraga. Ljubljanski zoološki vrt je u međuvremenu potvrdio da su njegova oba medvjeda na sigurnom u kavezima.

Policija smatra da se medvjed vjerojatno izgubio nakon što se spustio sa šumovitih brda i prešao autocestu koja okružuju grad. Policija je upozorila građane da izbjegavaju mjesta gdje je medvjed viđen, a navodno se uputio prema brdu Rožniku.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika