16.04.2009. / 14:41

Autor: Katarina Zorić

Predizborna ofenziva zagrebačkog HDZ-a: 'Rožić je Bandićev potrčko, obični trojanski konj'

Podsjetmo, nezavinski kandidat Rožić jučer je najavljujući kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika komentirao ostale kandidate

Predizborna kampanja se zahuktava: Jasen Mesić u subotu je čak i sadio jasenePredizborna kampanja se zahuktava: Jasen Mesić u subotu je čak i sadio jasene"Rožić je Bandićev potrčko. On je trojanski konj Milana Bandića", poručio je izborni stožer HDZ-ova kandidata Jasena Mesića koji je reagirao priopćenjem na jučerašnje Rožićeve izjave. U priopćenju navode da je Rožić do sada promijenio "toliko stranaka, političkih opcija i partnera da su mu se u gradu Zagrebu očito pomiješala politička opredjeljenja".

Podsjetmo, nezavisni kandidat Rožić jučer je najavljujući kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika komentirao ostale kandidate. "Imamo kandidata SDP-a Milana Bandića, koji zapravo radi za HDZ, kandidata HDZ-a Jasena Mesića koji zapravo radi za SDP i šatro-neovisnog kandidata Josipa Kregara koji će nakon izbora biti u službi HDZ-ovog čovjeka, Milana Bandića", rekao jeTadić.

Građanima je poručio da glasaju za nekog doista nezavisnog kandidata ili da odu na izlet na dan izbora. "Za svako drugo rješenje trebate sebi opaliti šamar pred ogledalom", rekao je Tadić.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika