16.04.2009. / 19:12

Autor: Anamarija Kronast

Uznemirujuća fotografija: Patricku Swayzeu više nema spasa

Rak gušterače s kojim se bori već godinu dana, u posljednje je vrijeme zahvatio i jetru pa glumac iz dana u dan sve više gubi na težini, a trenutačno ima manje od 50 kilograma

Patrick snimljen prije nekoliko danaPatrick snimljen prije nekoliko danaPrijatelji holivudskog glumca Patricka Swayzeja bili su proteklih dana potpuno šokirani njegovim izgledom. Naime, negdašnjeg seks simbola bolest je doista potpuno promijenila. Rak gušterače s kojim se bori već godinu dana, u posljednje je vrijeme zahvatio i jetru pa glumac iz dana u dan sve više gubi na težini.

Naime, američki tabloid National Enquirer na naslovnici posljednjeg izdanja objavio je čak i najnoviju fotografiju holivudskog glumca na kojoj on izgleda ispijeno, mršavo i iscrpljeno. Patrick ima 47,6 kilograma i potpuno ne neprepoznatljiv. Ipak, zlobnicima koji su ga već "sahranili" odgovara da se ne predaje te da su novinari krivi za njegov psihički nemir.

On je naime nedavno uspio do kraja snimiti film "Powder Blue" te će ga obožavatelj moći vidjeti još jednom. Nažalost, mnogi se boje kako bi to mogao biti njegov posljednji film.

Vezane vijesti

Swayzejeva udovica prodaje njegov ranč u Kaliforniji

Swayzejeva udovica prodaje njegov ranč u Kaliforniji

Lisa Niem, pedesetsedmogodišnja udovica zvijezde "Prljavog plesa", Patricka Swayzea odlučila je prodati ranč u Kaliforniji kojem je glumac proveo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika