16.04.2009. / 18:02

Autor: Katarina Zorić

Belgija: Halid Bešlić uspješno operiran, u petak se vraća kući

Halid Bešlić navodno bi se već u petak trebao vratiti u Sarajevo. Budući da je operacija dobro prošla, očekuje se da će i oporavak biti brz

Još uvijek je prerano prognozirati kada će se Halidu bešliću povratiti vidJoš uvijek je prerano prognozirati kada će se Halidu bešliću povratiti vidHalidu Bešliću uspješno je operirano desno oko u belgijskom Antwerpenu i popularni pjevač već bi se u petak mogao vratiti u Sarajevo. Bešlića je opreirao dr. Carl Claes, jedan od najboljih oftamologa na svijetu.

Dr. Suvad Karčić, oftamolog Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo, kaže kako je još prerano prognozirati kada će se Bešliću vratiti vid.

"Halidu su nakon brojnih pregleda u srijedu operirali desno oko. Radili su mu operaciju u dubini oka, što mi ovdje nismo mogli odmah napraviti jer su njegove ozljede nakon prometne nesreće bile preteške. U oku mu se nakupilo puno krvi. Dr. Claes odlučio je očistiti ozlijeđeno oko. Nakon oporavka od nekoliko dana znat ćemo hoće li se Halidu vratiti vid", rekao je Karčić.

Napomenuo je da se Bešliću snaga već vratila te da ga još očekuje fizikalna terapija, ali i korekcija zubi. Naime, pjevač je u nesreći izgubio četiri prednja zuba koja će mu nakon oporavka ponovno biti ugrađeni.

Halid Bešlić navodno bi se već u petak trebao vratiti u Sarajevo. Budući da je operacija dobro prošla, očekuje se da će i oporavak biti brz što posebno raduje pjevačevu suprugu Sejdu koja je ostala u Sarajevu.

Nakon što se Halid Bešlić razočaran vratio iz Turske gdje su mu rekli da je prerano za operaciju, popularni je pjevač odlučio potražiti drugo mišljenje. U belgijski Antwerpen otišao je s 30-godišnjim sinom Dinom.

Vezane vijesti

Danijela Martinović: U životu ništa ne bih mijenjala

Danijela Martinović: U životu ništa ne bih mijenjala

Splitska pjevačica Danijela Martinović ovo ljeto provodi radno budući da snima novi album, no bez obzira na sve, uvijek pronađe vremena da se malo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika