17.04.2009. / 17:02

Autor: Anamarija Kronast

Posljedice razvoda: Rajko Dujmić angažirao tjelohranitelja

Kršan momak koji ga prati u stopu i brine da mu nitko ne dosađuje, bio je s njim i na otvorenju novog dijela zagrebačkog City Centra One na Jankomiru

Rajko ima tjelohraniteljaRajko ima tjelohraniteljaNakon što ga danonoćno opsjedaju predstavnici sedme sile, ali i obožavatelji, koji žele znati zašto se nakon punih 19 godina raspao njegov brak sa suprugom Snježanom, skladatelj Rajko Dujmić odlučio je angažirati tjelohranitelja. Robustan momak koji ga prati u stopu i brine da mu nitko ne dosađuje, bio je s njim i na otvorenju novog dijela zagrebačkog City Centra One na Jankomiru.

Tako se Rajko pridružio Marku Grubniću koji također ima tjelohranitelja. Zbog čega je toliko ogorčen nikome nije jasno, posebice jer je Rajko godinama dio estradne scene pa je dosad trebao biti naviknut na interes javnosti za njegov poslovni, ali i privatni život.

Podsjetimo, čini se kako je istinita priča koja kola kuloarskim krugovima, a prma kojoj je Snježana Dujmić ostavila supruga Rajka jer je on, navodno, imao ljubavnicu. Još uvijek nitko ne želi otkriti o kome je točno riječ, no šuška se kako je žena koja je očarala skladatelja osoba iz estradnih krugova. Taj je podatak navodno saznala I njegova supruga I zbog toga su se I posvađali.

Snježana Dujmić te tvrdnje ni na koji način ne želi komentirati, ali upućeni tvrde kako joj je konačno "puknuo film". Naime, u 19 godina braka štošta je prošla sa skladateljem koji je volio buran život. Bila je uz njega I nakon svake afere te me bezrezervno davala podršku.

Čak I kada je Rajka policija uhapsila zbog posjedovanja kokaina, ona je tvrdila da joj je suprug nevin. Život s umjetnikom nikada joj nije bio lak, no uvijek je nalazila opravdanja za Rajkovo ponašanje. Sve do ovog mjeseca kada je odlučila okrnuti novu stranicu.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika