21.04.2009. / 16:01

Autor: Andrea Belin

Prvo odustajanje: Vlatka Pokos demonstrativno napustila studio Bijelih udovica

Pjevačica nije imala volje odgovarati na delikatna pitanja vezana uz njezin privatni život je naprosto napustila emisiju i tako postala prva osoba koja je izlašla iz studija Davorke i Marije

Vlatka je ipak napustila showVlatka je ipak napustila showPrva osoba koja nije mogla verbalno nadglasati Bijele udovice, Davorku i Mariju je Vlatka Pokos. Naime, ona je nakon malo delikatnijih pitanja i zadiranja u "zabranjene" teme demonstrativno napustila studio. Ne možemo sa sigurnošću tvrditi što se točno dogodilo, jer će se emisija emitirati tek u petak, 24. travnja.

Pretpostavljamo da je ili bilo riječi o bivšem suprugu Josipu Radeljaku i njihovim trenutačnim odnosima ili nešto drugo o čemu Vlatka ne želi govoriti pred kamerama. Doduše, prije nego će napustiti skromni dom Bijelih udovica, Vlatka će nam ipak nešto otkriti o svom trenutačnom ljubavnom životu i potvrditi je li još uvijek usamljena nakon što je prekinula s Dinom Bubičićem ili je srce otvorila nekoj drugoj osobi.

Davorka će joj ponuditi svoje društvo, a za to vrijeme gledatelji će na malim ekranima pogledati spot za pjesmu "Modro nebo iznad Zagreba".

Osim toga, u InMagazinu Bijele udovice uhvatile su i zanimljivu situaciju s poznatom voditeljicom Nikolinom Pišek. Donose nam i najbolje i najzanimljivije situacije s Farme, odnosno "Sarme".

Vezane vijesti

Snježana Mehun: 'Naplatiti ću Vlatki njene laži'

Snježana Mehun: 'Naplatiti ću Vlatki njene laži'

Snježana Mehun ovih dana se na sudu žestoko raspravlja sa svojom bivšom prijateljicom, voditeljicom i pjevačicom Vlatkom Pokos koja ju je, prema… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika