21.04.2009. / 11:16

Autor: Anamarija Kronast

Ipak kraj: Snježana Dujmić ne želi se vratiti Rajku

Supruga poznatog kompozitora tvrdi kakomuža nije ostavila zbog treće osobe niti zbog njegovih problema s alkoholom i narkoticima, no zasad ipak ne razmišlja o pomirenju

Par zasad komunicira telefonski, ali se ne viđajuPar zasad komunicira telefonski, ali se ne viđajuNakon što se krajem proteklog tjedna Snježana Dujmić, supruga poznatog kompozitora Rajka, dobro raspoložena pojavila na jednom eventu, mnogi su pomislili kako je par ipak našao način da riješe nesuglasice koje su ih razdvojile. Ipak, ona je izjavila kako se zasad nema namjeru vraćati u njihov zajednički stan iz kojeg je odselila.
Svoju intimu ne želi dijeliti s novinama, no doznajemo kako, unatoč nekim glasinama, razlog njihovog razlala ipak nije činjenica da u 19 godina braka nisu mogli imati djece. Još uvijek ne nagađa kako je u pitanju treća osoba, i to žena u koju se navodno zaljubio kompozitor.

Doduše, Snježana je u intervju tjedniku Arena kazala kako u pitanju nije treća osoba, ali ni kompozitorovi problemi s drogom i alkoholom o kojima se u posljednje vrijeme često pričalo. Rajko je više nego ogorčen novonastalom situacijom, toliko da je čak unajmio i tjelohranitelja koji ga prati i štiti od nasrtaja znatiželjnika koji žele znati što se događa u njegovom braku.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika