22.04.2009. / 11:45

Autor: Anamarija Kronast

Nakon svađe: Ivana Paris se besramno ulizuje Anti Gotovcu

No, nakon urlanja, uvreda i suza, situacija se odjednom promijenila.Ivana je shvatila da joj je bolje biti u dobru s Antom Gotovcem pa se stalno trudi biti u njegovoj blizini, povlađuje mu, lascivo se smješka i na sve moguće načine se trudi biti mu prijateljica

Ante po cijele dane odmara, što mu farmeri zamjerajuAnte po cijele dane odmara, što mu farmeri zamjerajuSituacija na Farmi iz dana u dan sve je čudnija. Nakon što su se na seosko imanje nadomak Ivanić Grada vratili izbačeni farmeri Ante i Simona Gotovac, sve je više svađa, nesuglasica i negativne energije koju je čak osjetila i Simonica.

No, ono što mlada pjevačica ne vidi jest da se, čim ona okrene leđa, Ivana Paris uistinu besramno ulizuje njezinom suprugu Anti Gotovcu.

Nakon što je među njima izbila svađa jer je u javnost procurila informacija kako su bili u vezi, Ivana i Ante prvo su se žestoko posvađali, a Simonica je bila beskrajno ljubomorna na bivšu misicu.

No, nakon urlanja, uvreda i suza, situacija se odjednom promijenila.Ivana je shvatila da joj je bolje biti u dobru s Antom Gotovcem pa se stalno trudi biti u njegovoj blizini, povlađuje mu, ljubazno se smješka i na sve moguće načine se trudi biti mu prijateljica. Sve bi to bilo u redu kada Ivana to ne bi radila samo onda kada Simone nema u blizini.

Nedavno mu je čak d ala mu svoju cigaretu, pravila mu društvo, te je i zapjevala s njim. Ipak, povukla se nakon što je vidjela Antinu suprugu.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika