27.04.2009. / 14:35

Autor: Andrea Belin

Gruzija: Srušila se zgrada u kojoj su boravili kandidati televizijskog showa, dvije osobe poginule

Zgrada od pet katova u kojoj inače borave natjecatelji televizijskog showa "Star Academy" se urušila. Dvije osobe su poginule.

foto: Reutersfoto: Reuters

U gruzijskom glavnom gradu Tbilisi u nedjelju se urušila zgrada od pet katova u kojoj su boravili natjecatelji televizijskog showa "Star Academy" usljed čega su dvije osobe poginule. Njihova tijela pronađena su tek nakon nekoliko sati od urušavanja.

foto: Reutersfoto: ReutersNaime, u trenutku kada je došlo do tragedije u zgradi je bilo četrnaestero natjecatelja i tehničko osoblje. Dvoje ljudi je lakše ozlijeđeno i prebačeni su u bolnicu.

Glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova kazao je kako razlog urušavanja još nije poznat.

"Star Academy" je vrsta televizijskog showa 'Hrvatska traži zvijezdu', koji se trenutačno prikazuje na RTL-u. Svakog tjedna u emisiji koja se prikazuje uživo natjecatelji pokušavaju fascinirati publiku svojim pjevačkim sposobnostima i što duže ostati u showu. Onaj koji osvoji najmanje glasova publike i žirija odlazi kući.

Predsjednik Saakašvili rekao je kako treba pregledati sve zgrade koje su u sličnom stanju kako bi se izbjegle moguće tragedije.

foto: Reutersfoto: Reuters

Vezane vijesti

Clinton poziva Rusiju i Kinu da pridonesu rješenju u Siriji

Clinton poziva Rusiju i Kinu da pridonesu rješenju u Siriji

Američka državna tajnica Hillary Clinton pozvala je u utorak Rusiju i Kinu, saveznike Damaska, da "pridonesu rješavanju sukoba u Siriji. "Mislimo da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika