28.04.2009. / 19:08

Autor: Katarina Zorić

Mesić: Izjave Banca i Čička ne komentiram

U izjavi HHO-a stoji da Mesić više od tri godine relativizira zločine jugoslavenskog komunističkog režima i pokušava stvoriti uvjerljive alibije za Titovu diktaturu.

Mesić je danas bio bez komentaraMesić je danas bio bez komentaraPredsjednik Stjepan Mesić nije želio komentirati izjave Ive Banca i Ivana Zvonimira Čička. "Gospodina Banca i gospodina Čička ne komentiram", rekao je Mesić novinarima koji su tražili da komentira ocjene HHO-a o njegovu govoru u Jasenovcu.

Naime, u izjavi HHO-a stoji da Mesić više od tri godine relativizira zločine jugoslavenskog komunističkog režima i pokušava stvoriti uvjerljive alibije za Titovu diktaturu.

Banac je na današnjoj konferenciji za novinare, na kojoj je pročitao izjavu, rekao da je Mesićev govor na komemoraciji u Jasenovcu bio ispod digniteta predsjednika države te da je Mesić zloupotrijebio to mjesto koje se ne smije politizirati.

Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika