29.04.2009. / 15:09

Autor: Katarina Zorić

Kregar: 'Klarić je izmislio sukob jer drugačije ne može u medije'

Napomenuo je da njegovi aktivisti potpise skupljaju besplatno te da među njima nisu studenti. "Među mojim aktivistima su uglavnom umirovljenici i žene koji to rade dobrovoljno i besplatno

Kregar kaže da se nije dogodila žestoka svađa jučer u KavkazuKregar kaže da se nije dogodila žestoka svađa jučer u KavkazuKandidat za gradonačelnika Zagreba Josip Kregar opvrgnuo je informaciju koja se pojavila na nekim portalima da se jučer u kafiću Kavkaz žestoko posvađao s drugim gradonačelničkim kandidatom Zlatkom Klarićem te da je gotovo došlo do fizičkog obračuna.

"To je puka izmišljotina. Razgovarali jesmo, ali se nisamo svađali. Ja sam Klariću prigovorio zbog optužbi na račun mojih aktivista. On, naime, priča da potpise za mene prikupljaju studenti i to zato da prođu ispite, a to je apsolutna neistina", rekao je Kregar za nacional.hr.

Napomenuo je da njegovi aktivisti potpise skupljaju besplatno te da među njima nisu studenti. "Među mojim aktivistima su uglavnom umirovljenici i žene koji to rade dobrovoljno i besplatno. Klarić to ni ne može shvatiti jer on svoje aktiviste plaća kako bi za njega prikupljali potpise", rekao je Kregar. Smatra da Klarić namjerno plasira ovakve informacije jer nema prave vijesti s kojom bi ušao u medije.

Prema pisanju nekih portala, Zlatko Klarić ispričao je kako je s prijateljima sjedio u Kavkazu te da mu je u jednom trenutku prišao Kregar koji je na bezobrazan način, unoseći mu se u lice prigovorio zbog njegovih izjava. Rekao je da Kregar nema kućnog odgoja te da se ponašao nedolično profesoru.

Vezane vijesti

Odakle im novac? Odgovor tek nakon izbora

Odakle im novac? Odgovor tek nakon izbora

Novi Zakon o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe ostavlja mogućnost neotkrivanja načina financiranja izbornih kampanja sve do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika