03.05.2009. / 10:09

Autor: Hina

Meksiko preporučuje svojim građanima da ne putuju u Kinu

Kina je odlučila obustaviti letove između Meksika i Šangaja, dan nakon potvrde prvog slučaja zaraze virusom svinjske gripe u Aziji

Meksiko je svojim građanima preporučio da ne odlaze u KinuMeksiko je svojim građanima preporučio da ne odlaze u KinuMeksiko je preporučio svojim građanima da "ne putuju u Kinu", uzvraćajući tako na mjere ograničenja koje je Peking uveo prema Meksiku zbog svinjske gripe, objavila je u subotu meksička ministrica vanjskih poslova Patricia Espinosa.

Preporuka je odgovor na odluku Kine koja je "neopravdano izolirala Meksikance koji nisu pokazivali simptome bolesti", rekla je Espinosa.

Kina je odlučila obustaviti letove između Meksika i Šangaja, dan nakon potvrde prvog slučaja zaraze virusom svinjske gripe u Aziji.

Kineska vlada je usto naredila vlastima u Pekingu, Šangaju i Cantonu da putnike koji dolaze iz Meksika stave u sedmodnevnu karantenu.

Vezane vijesti

Nismo došli po pouke iz demokracije

Nismo došli po pouke iz demokracije

Europljani nisu došli na summit G20 u Los Cabos u Meksiku da bi dobivali pouke iz demokracije, rekao je u ponedjeljak novinarima predsjednik Europske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika