06.05.2009. / 11:01

Autor: Anamarija Kronast

Teško bolesna: Oprah Winfrey ostale još samo tri godine života!?

Voditeljica i jedan od najpoplarnijih žena u Americi navodno već godinama boluje od različitih bolesti koje su povezane sa štitnjačom i kariovaskularnim sustavom, a vijest je objavio National Enquirer

Oprah nije željela komentirati napise o svojoj bolestiOprah nije željela komentirati napise o svojoj bolestiVječna borba Oprah Winfrey sa suvišnim kilogramima zapravo je, ispostavilo se ovih dana, bitka za zdravlje. Naime, voditeljica i jedna od najmoćnijih žena u Americi navodno se već dugo bori s opakom bolešću povezanom sa štitnjačom, a na taj način i s kardiovaskularnim sistemom. Upravo zbog toga, unatoč zamornim dijetama, vježbanju i pravilnom režimu prehrane, nikako nije uspijevala postići željenu težinu, odnosno makar onu koja bi u medicinskim okvirima bila prihvatljiva.O kriterijima koje nameće modna industrija nije mogla ni sanjati.

Najnovija saznanja američkih medija govore i kako su joj zbog bolesti jako stradali zglobovi i kosti pa često trpi jake bolove zbog kojih u posljednje vrijeme rijetko stoji, a štikle nosi samo kada je to najnužnije.
Ipak, unatoč nagađanjima i glasinama, još uvijek mediji nisu uspjeli doznati konkretnu dijagnozu.
Prvi se National Enquirer usudio objaviti kako joj je ostalo svega tri godine.

Ipak, ni ona ni njezin tim nisu komentirali tu tvrdnju iz čega američki mediji isčitavaju kako je moguće da i "žuti" tisak povremeno ima pravo. No, što je prava istina sigurno će se saznati vrlo brzo. Dotad njezini obožavatelji mole za nju i njezino zdravlje.

Vezane vijesti

Oprah dobiva počasnog Oscara za humanitarni rad

Oprah dobiva počasnog Oscara za humanitarni rad

Poznata američka televizijska voditeljica i humanitarka Oprah Winfrey jedna je od ovogodišnjih dobitnika počasnog Oscara koje američka Akademija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika