10.05.2009. / 16:12

Autor: Katarina Zorić

Sukob Torcide i BBB-a: Policija pucnjevima zaustavila tučnjavu navijača na autocesti

Prema riječima očevidaca, Torcida je prva počela bacati kamenje i boce na BBB preko zaštitne ograde

Izgred je trajao nekoliko minutaIzgred je trajao nekoliko minutaPolicija je oko 14 sati spriječila obračun navijačkih skupina Torcide i BBB-a kod odmorišta Zir na autocesti Zagreb - Split. Kako bi smirila podivljale navijače policija je čak i pucala u zrak. Stanje je trenutno pod kontrolom, a navijače nadziru pripadnici specijalne policije.

Sukob je započeo kaka su se susreli Torcidaši koji su iz Splita krenuli u Rijeku na utakmicu Rijeka - Hajduk i BBB-ovci koji su krenuli na utakmicu u Šibenik gdje igra Dinamo. Torcida je stala na sjevernom odmorištu Zira, dok je skupina BBB-a došla na južnu stranu odmorišta, kod Macole.

Prema riječima očevidaca, Torcida je prva počela bacati kamenje i boce na BBB preko zaštitne ograde. Nakon toga nekoliko stotina navijača s obje strane pokušalo je prijeći visoku zaštitnu ogradu. Sukob bi eskalirao da slučajno nije naišla policija koja je iz Zagreba išla na osiguranje utakmice u Šibenik. Situacija se počela smirivati nakon što su policajci ispalili nekoliko hitaca u zrak.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika