11.05.2009. / 13:59

Autor: Andrea Belin

Još jedna: I Andrea Šušnjara će se skinuti na pozornici Eurosonga

Nakon Danijele Martinović, Doris Dragović i Severine-na eurovizijskoj će se pozornici presvući i mlada Andrea, i to iz crne haljine u bijelu

Andrea Šušnjara i Igor Cukrov nastupit će u polufinaluAndrea Šušnjara i Igor Cukrov nastupit će u polufinaluOčigledno je skidanje na pozornici postala tradicija među hrvatskim predstavnicima na Eurosongu. Kao što su to do sada činile Severina Vučković, Doris Dragović i Danijela Martinović, Andrea Šušnjara također će se tijekom nastupa presvlačiti iz jedne haljine u drugu.

Naime, Andrea će se na pozornici pojaviti u crnoj haljini, a kako će se nastup privoditi kraju, mlada Splićanka ostati će u bijeloj haljini koju je kreirala Matija Vuica.

Za "outfit" Andree i Igora ove godine odgovornost je preuzeo poznati kreator Viktor Drago i on je zaslužan što je ove godine u izvođenju "Lijepe Tene" ubačen element skidanja. Hrvatski prestavnici na moskovskoj će pozornici zablistati već u četvrtak. Nadamo se da će osim izgledom, naklonost žirija osvojiti i pjevačkim sposobnostima. Koliko će tome pridonjeti, još jedno presvlačenje na pozornici, vidjeti ćemo uskoro.

Vezane vijesti

Švedska pobjednica Eurosonga

Švedska pobjednica Eurosonga

Švedska pjevačica Loreen s pjesmom "Euphoria" pobijedila je na ovogodišnjem Eurosongu održanom u azerbajdžanskom glavnom gradu Bakuu. Loreen je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika