13.05.2009. / 14:23

Autor: Martina Čizmić

Rehnu puko film: Povjerenik Slovencima poručio da je njegov prijedlog konačan

Kako su Slovenci i sami priznali da su dopune donijeli kako ne bi morali odbiti prijedlog koji je Hrvatska prihvatila prošlog tjedna, upitno je kako će Rehn sada reagirati

Olli RehnOlli RehnKristina Nagy, glasnogovornica Ollija Rehna, prokomentirala je slovenske dopune Rehnovog prijedloga o rješenju graničnog spora sa Hrvatskom.

"Posljednji prijedlog povjerenika Rehna, ujedno je i konačan", rekla je glasnogovornica i tako potvrdila njegovu prošlotjednu izjavu prema kojoj je ovo njegov posljednji pokušaj pomirenja dviju strana.

Kako su Slovenci i sami priznali da su dopune donijeli kako ne bi morali odbiti prijedlog koji je Hrvatska prihvatila prošlog tjedna, upitno je kako će Rehn sada reagirati.

Ukoliko Slovenija ne prihvati ni ovaj posljednji, kompromisni prijedlog, neće biti iznenađujuće ako Rehn odustane od daljnjeg posredovanja između dviju država i prepusti nekome drugome taj 'Sizifov posao'.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika