14.05.2009. / 15:49

Autor: Anamarija Kronast

Simona doživjela slom živaca: Nitko me ne želi, svima sam trn u peti

Naime, osim što je čitavo vrijeme izjavljivala kako se vratila protiv svoje volje, svakim je danom sve više gubila živce i na kraju je pokazala da nije baš takva “dobrica i naivka” kakvom se pokušavala pokazati u početku

Simona je plakala i jedva se uspjela smiritiSimona je plakala i jedva se uspjela smiritiProblemi koji tište farmericu Simonu Gotovac iz dana u dan su sve veći. Naime, nakon što je tijekom prvog boravka na Farmi morala piti antideprseive kako bi preživjela bez kćerkice Gabi, ni u drugom dolasku se ne osjeća bolje.

Naime, osim što je čitavo vrijeme izjavljivala kako se vratila protiv svoje volje, svakim je danom sve više gubila živce i na kraju je pokazala da nije baš takva "dobrica i naivka" kakvom se pokušavala pokazati u početku.

Pravo lice je pokazala i kada se posvađala sa Sonjom Kovač, nakon čega ju je stavila za sluškinju.
Osim toga, Simke je trenutačno na sto muka jer tvrdi kako istovremeno želi izaći van i boriti se jer je obećala svom Anti. No, istovremeno bi željela i da na Farmi ostane njezina "sestrica" Gianna Apostolski. Na kraju je sve farmere optužila za zavjeru, te je svojim sustanarima kroz suze vikala:

Osjećam se ko da nisam dobrodošla. Ja sam trn u peti svima. Neću se boriti u dvoboju. Žao mi je što sam se našla u ovoj situaciji. Nisam htjela biti ni sluškinja ni duelist -vikala je kroz suze i dodala kako njoj nova nije bitan jer se, tvrdi, za Antu udala kada nije imao ni kinte.

No, svima je bilo jasno kako je to obična laž jer Ante Gotovac dolazi iz dobrostojeće obitelji,a kada je upoznao Simonu već je imao svoj biznis.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika