20.05.2009. / 14:04

Autor: Martina Čizmić

Kacin na chatu: Moramo se prestati ponašati kao djeca i početi ponašati kao članica EU

"Kad će se naša vlada naučiti, da o Hrvatskoj mora govoriti neki državni tajnik u nekom ministarstvu, a ne predsjednik vlade", pita se Kacin

Jelko KacinJelko KacinEuropski parlamentarni izbori, koji će se u lipnju održati u cijeloj Europskoj uniji, u Sloveniji su ponovno uzburkali političke vode.

Iako je premijer Pahor pozvao političare da tijekom kampanje ne koriste granični spor sa Hrvatskom u svojoj retorici, većina političara jednostavno ga nije poslušala.

Tako je kandidat za europarlamentarca Jelko Kacin Slovence upozorio kako se moraju prestati ponašati kao djeca.

"Kad Hrvatska kaže da je prijedlog odličan, mi moramo odmah reći da je prijedlog katastrofalan", napisao je Kacin tijekom chata sa građanima.

"Kad će se naša Vlada naučiti, da o Hrvatskoj mora govoriti neki državni tajnik u nekom ministarstvu, a ne predsjednik Vlade", pita se Kacin.

Kritičan je i prema vodećim političarima obiju država koji se previše bave javnim mnijenjem, a premalo dobrim rješenjima problema. Dodao je i kako se on osobno često bavi graničnim pitanjem, a i redovno se susreće sa povjerenikom za proširenje Ollijem Rehnom.

Vezane vijesti

Kacin: Nema bitne promjene odnosa između Srbije i EU

Kacin: Nema bitne promjene odnosa između Srbije i EU

Slovenski europarlamentarac i izvjestitelj Europskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin ocjenio je da se odnos Srbije prema Europskoj uniji, ali ni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika