21.05.2009. / 12:32

Autor: Andrea Belin

Mario Mlinarić poludio na Ivanu Paris: Ti si fakat u k....!

Ivana mu je kazala da se makne jer se već nekoliko puta žalio na težinu posla na što je Mario doslovno poludio. Doduše, Ivana je možda u svemu tome pronašala i skrivene motive...

Mario se na kraju rasplakaoMario se na kraju rasplakaoKako se bliži kraj boravka na Farmi, među farmerima vlada sve veća netrepeljivost i nervoza. Naime, trenutačno je najosjetljiviji Mario Mlinarić. Premda su mu neki stanari htjeli olakšati i preuzeti dio posla, Maria su bilo kakvi komentari dodatno uznemirili, a u tom nemilom trenutku našla se misica Ivana Paris.

Dok su Ivana i Dino pripremali roštilj, Mario im se pridružio i potjerao mistera na učenje. Ivana mu je kazala da se makne jer se već nekoliko puta žalio na težinu posla na što je Mario doslovno poludio. Doduše, Ivana je možda u svemu tome pronašala i skrivene motive, pretpostavljamo da je misica pokušavala uživati u društvu Dine.

Maria to nije previše brinulo pa joj je odbrusio: "Ivana fakat si nekad u ku..., ako sam rekao da ću naložiti drva, onda ću naložiti vatru. Zato što nema drva, moram valjda narezat drva da bi napravio roštilj, jel' tako? Imam samo dvije noge i ruke. Ako kažem da ću napraviti roštilj, onda ću ga napraviti. Onda ga nemoj drk.., ako treba učiti neka uči".

Ivana nije uspjela doći do riječi, čekala je da Mario završi, a nakon toga je samo tiho potvrdila sve što joj je rekao. Mario se na kraju ipak udaljio, a Ivana je prokomentirala kako se na nju svi izderavaju, a vrijeme ni mjesto uopće im nisu važni.

Iz ponašanja misice prema misteru, dalo bi se zaključiti kako joj je zaista žao što mu je dala šibicu jer mu konstantno pomaže pri učenju. Osim toga često govore o vezama i zaljubljenosti.

Kako se bliži kraj showa, Simona sve više razmišlja čime će se baviti kada izađe van. Naime, Simke je mistera pozvala da glumi u njezinom spotu, no, osim njega angažirala je i Ivanu. Ostalim farmerima govorila je o svojim novim pjesmama, iako se nekih stihova nije mogla sjetiti.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika