28.05.2009. / 16:41

Autor: Hina

Predsjednik Republike Srpske posvetio crkvu pa mu pozlilo

Kuzmanović je oko 11 sati primljen u kliniku za neurologiju pošto se onesvijestio za svečane posvete pravoslavne crkve u Banjoj Luci

Rajko KuzmanovićRajko KuzmanovićPredsjedniku Republike Srpske Rajku Kuzmanoviću pozlilo je u četvrtak tijekom svečane posvete crkve u središtu Banje Luke te je zadržan na bolničkome promatranju, izjavila je glasnogovornica banjolučkoga kliničkog centra Tamara Radlović.

Kuzmanović je oko 11 sati primljen u kliniku za neurologiju pošto se onesvijestio za svečane posvete pravoslavne crkve u Banjoj Luci.

"Predsjednik se dobro osjeća. Komunikativan je i dobro raspoložen, ali će zbog opreza ostati na promatranju, vjerojatno još jedan dan na neurološkoj klinici", rekla je glasnogovornica kliničkoga bolničkog centra.

U bolnici su provedeni klinički pregledi i dijagnostičke procedure, a prvi rezultati ne pokazuju razloge za zabrinutost, objasnila je glasnogovornica.

Vezane vijesti

Dodik ne želi Jovanovića u novoj vladi Srbije

Dodik ne želi Jovanovića u novoj vladi Srbije

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u subotu je izjavio kako je protiv toga da Liberalno-demokratska partija (LDP) Čedomira Jovanovića uđe u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika