29.05.2009. / 13:24

Autor: Anamarija Kronast

Je li to kraj: Angelina Jolie traži dom u kojemu će živjeti bez Brada

Navodno glumica zasad želi živjeti u Portugalu jer joj se ta zemlja neizmjerno sviđa i jer obožava mediteranski način života, no u nov domovinu ne želi posveti Brada

Angelina se želi odmoriti od Amerike i BradaAngelina se želi odmoriti od Amerike i BradaAko je vjerovati najnovijim holivudskim tračevima, prelijepa Angelina Jolie užurbano traži novi dom. Osnovna joj je ideja da se iz užurbane Amerike preseli u neku mirniju državu u kojoj će živjeti drugačijim tempom.

Naime, Angie je navodno povjerila prijateljicama da se boji kako će se razboljeti nastavi li stresan način života, a upravo zbog toga važno joj je da svoj problem što prije riješi.

Navodno zasad želi živjeti u Portugalu jer joj se ta zemlja neizmjerno sviđa i jer obožava mediteranski način života.

Angelinu zanimaju imanja s pogledom na more u selu Lagos na jugu zemlje, no ne zna se je li već stupila u neke konkretne pregovore.

Ono što se zna jest da se tamo želi preseliti s djecom, no Brad se nigdje ne spominje.
Upućeni tvrde kako se s Bradom uopće nije savjetovala u vezi preseljenja jer joj nije bitno što on misli o njezinoj ideji.

Vezane vijesti

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Pogotkom Cristiana Ronalda u 79. minuti, reprezentacija Portugala zasluženo je u Varšavi pobijedila Češku 1-0 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika