02.06.2009. / 10:29

Autor: Hina

Sudac odredio Kuzmanoviću pritvor do 30 dana

Ravnatelj srbijanske policije Milorad Veljović za B92 je rekao da policija sada istražuje s kim je Milovanović bio povezan i šta je nameravao uraditi s arsenalom oružja koji je pronađen pri pretresu stana

Milenko KuzmanovićMilenko KuzmanovićIstražni sudac Specijalnog suda u Beogradu, nakon višesatnog saslušanja odredio je pritvor do 30 dana Milenku Kuzmanoviću, osumnjičenom da je umiješan u ubojstvo hrvatskog novinara Ive Pukanića, prenose u utorak beogradski mediji.

Saslušanju su nazočili i zamjenik specijalnog tužitelja i Kuzmanovićev odvjetnik, a istražni sudac je Kuzmanoviću odredio pritvor i pokrenuo istragu protiv njega na zahtjev specijalnog tužitelja zbog sumnje da je pomogao u ubojstvu Pukanića.

Osim Milenka Kuzmanovića, koji je uhićen u subotu u Beogradu, u vezi s ubojstvom Pukanića krajem travnja u Beogradu je uhićen i Sreten Jocić, zvani Joca Amsterdam, koji se također nalazi u pritvoru pod sumnjom da je organizator ubojstva.

Policija je u nedjelju navečer u Beogradu uhitila i Željka Milovanovića, zvanog Gavra, koji se sumnjiči za postavljanje bombe u čijoj su eksploziji 23. listopada 2008. ubijeni vlasnik i novinar "Nacionala" Ivo Pukanić i menadžer Niko Franjić.

Ravnatelj srbijanske policije Milorad Veljović za B92 je rekao da policija sada istražuje s kim je Milovanović bio povezan i šta je nameravao uraditi s arsenalom oružja koji je pronađen pri pretresu stana.

Veljović objašnjava da je Milovanović imao lažne dokumente s kojima se kretao, a da je legalno državljanin Bosne i Hercegovine, Hrvatske, ali i Srbije.

Vezane vijesti

Fiolić izlazi iz istražnog zatvora

Fiolić izlazi iz istražnog zatvora

Bivši HDZ-ov saborski zastupnik i vlasnik lanca mesnica Stjepan Fiolić večeras bi trebao izaći iz istražnog zatvora nakon što je cijeloga dana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika