04.06.2009. / 13:16

Autor: Andrea Belin

Dražen Zečić: Kako sam se izliječio optimizmom

U rujnu prošle godine trebao je otići na operaciju elektrokardioverzije u Maribor, međutim odlučio je pričekati i liječenje je nastavio konzumiranjem lijekova. Stanje se popravilo, no već u ožujku ove godine prekinuo je s tom metodom liječenja i od tada se osjeća puno bolje

Dražen ZečićDražen ZečićKako optimistično razmišljanje blagotvorno utječe na organizam, potvrdio je pjevač Dražen Zečić. Naime, on već duže vrijeme ima problema sa srcem, ali nikako sam sebi nije mogao priznati tu činjenicu, te da s tim može normalno živjeti.

U rujnu prošle godine trebao je otići na operaciju elektrokardioverzije u Maribor, međutim odlučio je pričekati i liječenje je nastavio konzumiranjem lijekova. Stanje se popravilo, no već u ožujku ove godine prekinuo je s tom metodom liječenja i od tada se osjeća puno bolje. Prije je znao ostati bez daha, a srce mu je konstantno "preskakalo".

"Stručnjaci kažu da se ova bolest javlja kao posljedica stresnog i užurbanog načina života. Kao da su opisivali život kakvim sam ja desetljećima živio", kazao je Zečić i dodao kako trenutačno manje radi te pazi na prehranu i sve te promjene blagotvorno djeluju na njegov organizam.

"Tu i tamo još mi se povremeno javljaju aritmije, srce mi tri puta ubrzano zatuče, a onda imam dojam da je stalo... No, ja se sada mnogo bolje nosim sa svim. Neki kažu da se fibrilacija atrija zna smiriti oko pedesete godine. Kako sada stvari stoje, zasad neću na operaciju, a nadam se da će tako ostati i u budućnosti", kazao je Zečić za jedan dnevni list.

Vezane vijesti

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Desetorica ukrajinskih nogometaša zaražena su želučanim virusom svega nekoliko dana uoči početka Europskog prvenstva, no dobro se oporavljaju i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika