06.06.2009. / 22:36

Autor: Ivica Medo

nogomet

Oleksej Mihajličenko: "Pred kraj utakmice bili smo izgubljeni na terenu"

Nakon utakmice Hrvatske i Ukrajine prvi je pred novinare izašao ukrajinski izbornik Oleksej Mihajličenko koji je odmah na početku rekao da ne može ulaziti u dublju analizu utakmice, no ipak je naglasio:

Oleksej Mihajličenko, izbornik ukrajinske reprezentacijeOleksej Mihajličenko, izbornik ukrajinske reprezentacije"Bila je to utakmica dva izjednačena suparnika. Od prvog minuta bila je beskompromisna borba sa željom za pobjedom s obje strane. Jako mi je žao što nismo mogli održati tempo igre s kojim s počeli. Nakon što smo poveli nismo iskoristili prostor koji nam je ostavljala Hrvatska. Skupo nas je stajala pogreška kod drugog pogotka Hrvatske. Moram priznati da smo bili malo izgubljeni nakon izjednačenja na 2:2. Dopustili smo Hrvatskoj da u jednom fanatičnom naletu preuzme kontrolu igre. Vidjeli smo na terenu ukrajinsku momčad koja se borila za čast svoje države. Bili smo jedna jedinstvena cijelina, prava momčad. Za četiri dana imamo isto takvu tešku utakmicu", istaknuo je u uvodnom govoru Mihajličenko.
Koliko je teška ozljeda Ševčenka?
"Detalje ne znam, ali ono prvo što sam doznao jest da je imao snažan grč u mišiću. Vidjet ćemo koliko je to ozbiljna ozljeda."
Je li je rani pogodak Hrvatske poremetio taktiku Ukrajine?
"Bili smo spremni da će Hrvatska krenuti u napad, da će biti agresivna, da će letjeti na emocijama i zato nismo bili iznenađeni njihovim presingom. No, kad smo primili pogodak nismo se izgubili, znali smo da imamo dovoljno vremena da sve preokrenemo."

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika