14.06.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Nova ljubav manekenke i nogometaša: Antea Kodžoman u zagrljaju Ante Rukavine

Iako je prošlog tjedna za Novu TV izjavila kako nogometaši nisu njezin tip muškaraca, Antea Kodžoman, ako je vjerovati pričama iz gradskih kuloara, nije bila sasvim iskrena. Naime, u manekenskim se krugovima priča kako je ova 27-godišnjakinja u vezi s gotovo pet godina mlađim nogometašem Antom Rukavinom, igračem grčkog kluba Panathinaikos, a viđena je i kako iz zagrebačkog kluba Sokol ulazi u njegov automobil

Antea KodžomanAntea KodžomanIako je prošlog tjedna za Novu TV izjavila kako nogometaši nisu njezin tip muškaraca, Antea Kodžoman, ako je vjerovati pričama iz gradskih kuloara, nije bila sasvim iskrena.

Naime, u manekenskim se krugovima priča kako je ova 27-godišnjakinja u vezi s gotovo pet godina mlađim nogometašem Antom Rukavinom, igračem grčkog kluba Panathinaikos, a viđena je i kako iz zagrebačkog kluba Sokol ulazi u njegov automobil.

"Tko vam je to rekao? Nisam u vezi, slobodna sam. Antu Rukavinu ni ne poznajem", rekla je za Extru Antea Kodžoman. Kada smo je upitali kako to da je onda ulazila u njegov automobil, samo je ponovila da nije u vezi.
Ante Rukavina na glasu je kao skroman dečko koji se i nakon što je počeo profesionalnu karijeru nogometaša nije ustručavao voziti u poljskom Fiatu zvanom Peglica. Njegova jedina javno poznata veza bila je s njegovom sugrađankom Ninom Škugor iz Šibenika.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Kako kupiti Louboutinke bez sniženja? Probajte po receptu Antee Kodžoman

Kako kupiti Louboutinke bez sniženja? Probajte po receptu Antee Kodžoman

Manekenka, hostesa ili što je već točno zanimanje Antei Kodžoman, grčevito se bori za svoj opstanak na zahtjevnoj hrvatskoj društevnoj sceni na kojoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika