15.06.2009. / 14:43

Autor: Nacionalova redakcija

Video: Indiru Vladić od težih ozljeda spasila obilata guza

Grupa Colonia je, dakako, pjevala na playback, no publika to nikada ne bi saznala da usred pjesme Indira nije pala i počela se smijati, a pjesma je i dalje svirala kao da ona pjeva

Indira Vladić MujkićIndira Vladić MujkićNa posljednjem izboru za Miss i Mistera Hrvatske, održanom ove nedjelje u Iloku, jedna od glazbenih gošći bila je Indira Vladić i njezina grupa Colonia.

Oni su, dakako, pjevali na playback, no publika to nikada ne bi saznala da usred pjesme Indira nije pala i počela se smijati, a pjesma je i dalje svirala kao da ona pjeva.

No, premda je razočarala mnoge koji su ljubitelji pjevanja uživo, dobila je i pohvale jer se znala nasmijati na vlastiti račun.

Doduše, propošna Slavonka s pozornice je otišla bez ikakvih ozljeda od čega su ju, šale se zlobnici, spasili "air bagovi" na guzi. No, ona ionako nikada nije tvrdila da ju pretjerano uzrujava što ima nekoliko kilograma viška.

Vezane vijesti

Miss Hrvatske Katarina Banić: Kilogrami viška nisu joj problem

Miss Hrvatske Katarina Banić: Kilogrami viška nisu joj problem

Nova hrvatska misica Katarina Banić u novom je broju magazina Extra pokazala nema problema s dobrim apetitom. Naime, nedavno je u Šibeniku pokazala… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika