11.03.2009. / 10:48

Autor: Anamarija Kronast

Zaljubljeni glazbenik: Goran Bare ljubi Miss Hrvatske Josipu Kusić

Glazbenik i dvadesetogodišnja ljepotica upoznali su se u jednom od kafića u Novom Zagrebu, a iako oboje poriču vezu, kuloarska priča o njihovoj ljubavi sve je glasnija

Lijepa misica tvrdi da je boem u dušiLijepa misica tvrdi da je boem u dušiFrontmanu grupe Majke čini se ide sve bolje. Naime, njegova borba s ovisnošću o opojnim drogama daje sve bolje rezultate, što je nedavno potvrdio i njegov liječnik Slavko Sakoman.

Osim toga, Bare je i, tvrde estradni kuloari, sretno zaljubljen. Odabranica njegovog srca navodno je najnovija Miss Hrvatske, Josipa Kusić.

Ona je potvrdila kako poznaje pjevača te kako se i druže, no nije željela otkrivati nikakve detalje o njihovoj vezi.

Dvadesetogodišnja ljepotica je, prema kuloarskim pričama, upoznala Bareta u jednom od kafića u Novom Zagrebu, gdje glazbenik već neko vrijeme živi u unajmljenom stanu.

Doduše, on tvrdi kako su oni samo u prijateljskim odnosima, ali naš izvor potvrđuje kako se među njima razvilo i nešto puno više.

Vezane vijesti

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Poznati rocker i pjevač benda Majke, Goran Bare, gostovao je u Jutarnjem showu radija Antena Zagreb u kojoj je najavio prvi u nizu koncerata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika