18.06.2009. / 17:08

Autor: Anamarija Kronast

Natascha Kampusch gola u kampanji PETA-e

Natascha se sama ponudila organizatorima akcije koji su dosad “skinuli” brojne poznate žene, među ostalima i manekenku Naomi Campbell koja također obožava životinje

Natascha Kampusch snimljena u jednom noćnom klubu u Beču (Foto: Daily Mail)Natascha Kampusch snimljena u jednom noćnom klubu u Beču (Foto: Daily Mail)Natascha Kampusch, djevojka koja je većinu života provela u zatočeništvu iz kojeg je na kraju uspjela pobjeći, odlučila je iskoristiti slavu.Tako je nakon tragedije koja ju je zadesila počela puniti trač rubrike, a nedavno je doslovce sablaznila javnost.

Naime, pristala je gola pozirati u kampanji austrijske PETA-e, koja se bori za prava životinja.
Natascha se sama ponudila organizatorima akcije koji su dosad "skinuli" brojne poznate žene, među ostalima i manekenku Naomi Campbell koja također obožava životinje.

Detalji snimanja još nisu dogovoreni, no otkako je 2006. godine pobjegla iz zatočeništva, Natascha je postala prava profesionalka za punjenje naslovnica tabloida.

Ludovala je po bečkim noćnim klubovima, ljubovala s kim je stigla, a njezina emisija na austrijskoj televiziji bila je toliko loša da su ju na kraju ukinuli.

Vezane vijesti

Video: Stacey Keibler pozirala za Maxim

Video: Stacey Keibler pozirala za Maxim

Djevojka Georgea Clooneyja, profesionalna hrvačica Stacey Keibler, snimila je seksi editorijal za časopis Maxim. Na YouTubeu je postavljen kratak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika