19.06.2009. / 19:13

Autor: Hina

Prvi slučaj "svinjske gripe" u Sloveniji

Detalje o prvom slučaju zaraze danas nisu željeli komentirati u zavodu za javno zdravstvo koji je inače zadužen za praćenje te gripe

U Sloveniji je utvrđen prvi slučaj 'svinjske gripe'U Sloveniji je utvrđen prvi slučaj 'svinjske gripe'Slovensko ministarstvo zdravstva potvrdilo je u petak da je u zemlji zabilježen prvi slučaj zaraze virusom nove gripe A (H1N1).

Više pojedinosti bit će poznato nakon večerašnje konferencije za novinare, naveli su u slovenskom ministarstvu zdravstva.

Detalje o prvom slučaju zaraze danas nisu željeli komentirati u zavodu za javno zdravstvo koji je inače zadužen za praćenje te gripe.

Po neslužbenim informacijama, prvi slučaj svinjske gripe u Sloveniji nije povezan s 25-godišnjom Austrijankom iz Klagenfurta koja je prošli vikend boravila na jednoj svadbi u Sloveniji, a kod koje je kasnije otkriven blaži oblik svinjske gripe.

Vezane vijesti

WHO: Cjepivo protiv H1N1 izaziva narkolepsiju?

WHO: Cjepivo protiv H1N1 izaziva narkolepsiju?

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) preporučila je u utorak temeljitiju istragu mogućeg utjecaja cjepiva Pandemrix proizvođača GlaxoSmithKline i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika