22.06.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Ivano Balić i Maša Pavleković: Ljubav je kratko trajala

Nakon nešto manje od godinu dana veze, rukometni reprezentativac i igrač kluba Zagreb CO Ivano Balić ostavio je svoju djevojku Mašu Pavleković tvrdeći kako zbog obveza za nju nema vremena. Ona se nakon toga iselila iz unajmljenog stana na zagrebačkoj Trešnjevci te se vratila u obiteljsku kuću suprugu Hrvoju Pavlekoviću s kojim ima trogodišnjeg sinčića Rudija

Ivano BalićIvano BalićZa vezu Ivana Balića i Maše Pavleković saznala je upravo Extra i to u vrijeme Svjetskog rukometnog prvenstva koje se u siječnju održavalo u Hrvatskoj. Njihova veza tih je dana bila jedna od glavnih tema sportskih i show business krugova.

Prošlog je tjedna internetski portal www.nacional.hr objavio kako hrvatski rukometni reprezentativac Ivano Balić više nije u vezi. Iako je 27-godišnja Maša Pavleković potvrdila kako ona i Ivano već tri mjeseca nisu zajedno, nije željela otkriti tko je koga i zbog čega ostavio. Rukometaš RK Zagreb CO, kao što to on i obično radi kada je riječ o njegovom privatnom životu, ništa nije želio komentirati.

Ipak, od bliskih prijatelja Maše Pavleković i obitelji njezina supruga Hrvoja saznali smo kako su Maša i Hrvoje Pavleković već tjedan dana sa sinom na ljetovanju u Dalmaciji.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika