27.06.2009. / 07:18

Autor: Anamarija Kronast

Nakon obdukcije uzrok smrti Michaela Jacksona i dalje nepoznat

Prvi rezultati obdukcije nisu pokazali "vansjke ozljede" niti rasvijetlili mogući uzrok smrti kralja popa, čekaju se daljnji toksikološki nalazi

Nakon što je obavljena obdukcija na tijelu nesretno preminulog kralja popa, uzrok smrti i dalje ostaje misterija. Liječnicima je nejasno zbog čega je pjevaču stalo srce, a naručili su daljnje toksikološke nalaze. No, za njihove će se rezultate morati čekati najmanje mjesec dana.

U međuvremenu, losanđeleska policija je nakon cjelodnevne potrage uspjela ući u trag osobnom liječniku premilog Michaela Jacksona, doktoru Conradu Robertu Murrayadu.

Čovjeka za kojim su tragali cijeni dan sada čeka ispitivanje tijekom kojeg bi se trebalo saznati više detalja o smrti kralja popa.
Naime, vjeruje se kako je dr. Murrayad ubrizgao Michaelu dozu Demerola, sredstva protiv bolova sličnog morfiju, prije nego je pjevač doživio zastoj srca
Nejasno je zbog čega bi mu liječnik eventualno namjerno dao smrtonosnu dozu.
Podsjetimo, Jackson je jučer u svom unajmljenom domu u Los Angelesu kolabirao, a potom potpuno prestao disati nakon injekcije Demerola.

Pretprošle je noći temeljito pretražen njegov Jacksonovog doktora jer policija vjeruje kako bi u njemu mogla pronaći dokaze koji bi pomogli rasvijetliti smrt Michaela Jacksona.

Neki tabloidi čak nagađaju da je liječnik Michaelu davao Demerol I prije te da je to dovelo do konačnog zatajenja srca.

Navodno neki članovi njegove obitelji otvoreno govore kako je Michael imao problema s ovisnošću o lijekovima protiv bolova, a Joe Jackson čak je kazao I da su ozbiljno razmatrali mogućnost liječenja u nekoj klinici za odvikavanje od ovisnosti.

Brian Oxman, negdašnji odvjetnik obitelji Jackson novinarima je kazao da je upozoravao kako bi se Michaelu mogla dogoditi sudbina Anne Nicole Smith, starlete koja je slučajno ubila progutavši preveliku količinu lijekova.

No, niša od ovog neće se znati dok ne budu gotovi svi toksikološki nalazi-
Inače, autopsija je povjerena doktoru Lakshmananu Sathyavagiswaranu, koji je javnosti poznat po angažmanu u slučaju OJ Simpsona.


Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika