28.06.2009. / 10:00

Autor: Andrea Belin

7 tipova muškaraca koje morate upoznati

Jeste li se ikada pitali kakav tip muškarca želite imati pored sebe. Vjerujemo da ste u mlađim danima sanjali o predivnom princu na bijelom konju, međutim s godinama su se kriteriji snizili. O kakvom muškarcu sada sanjate? Možda je ovo idealna prilika da saznate kakav bi vam karakter najbolje odgovarao...

Romantičar
Muškarac koji kupuje cvijeće ili pali svijeće tijekom večeri, uvijek će dobro proći kod većine žena. Pripadnice nježnijeg spola jednostavno ne mogu odoljeti lijepim gestama. Muškarca koji će joj jedanput mjesečno pokloniti ruže, neće lako pustiti iz svojih odaja.

Samouvjeren muškarac
Samouvjereni muškarci zrače energijom. Ženama se sviđaju jer nisu ljubomorni. Oni znaju da vas mogu zadovoljiti bolje od bilo kojeg drugog muškarca. Mana im je jer ne ispunjavaju svaku želju svoje partnerice. S druge strane, neke žene to jako uzbuđuje.

Umjetnik
Neke žene ne mogu odoljeti spontanim i opuštenim muškarcima, a to su glavne odlike umjetnika. Ukoliko se takav muškarac potrudi za svoju djevojku napisati pjesmu, nikada ga neće napustiti. Dok ih neke ne mogu shvatiti, druge ih smatraju posebnima.

Stranac
Žene se pale na muškarce drugačijeg naglaska i svjetonazora. Oni će vrlo lako šarmirati svaku djevojku koja je van njihovih granica. Stranci su karizmatični i misteriozni i upravo zbog toga privlače pažnju pripadnica nježnijeg spola.

"Loš" muškarac
Oni u stvari nisu uopče loši, ali ostavljaju takav dojam jer vole brzu vožnju, motore, a upravo zbog toga su istovremeno jako zanimljivi. Djevojke vole njihov mladenački duh i avanturizam jer oni unose svježinu u njihov život.

Intelektualac
Intelektualci su načitani, imaju odličan smisao za humor i uvijek su raspoloženi za razgovor. Ovo je idealan tip muškarca za ženu koja želi puno razgovarati i kojoj je važno da je u vezi. Djevojke intelektualaca potpuno vjeruju svom partneru i ne strahuju da će ih ostaviti.

Brižan muškarac
Najprije se čine jako dosadni no na kraju većina djevojaka prizna kako uživa dok joj muškarac plača večere, otvara vrata automobila...Međutim, svaka koja je bila sa ženskarošem ili ju je na neki drugi način iskoristio, vratiti će se brižnom muškarcu.

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika