01.07.2009. / 12:21

Autor: Nacionalova redakcija

Spasila je olupina: Preživjela djevojčica iz Airbusa ne zna plivati

Francuske vlasti objavile su danas kako je na mjestu jučerašnjeg pada airbusa Yemenia Aira pronađena jedna crna kutija. Izvlačenje kutije trebalo bi se obaviti tijekom današnjeg dana

Foto: ReutersFoto: ReutersČetrnaestogodišnja djevojčica koja je preživjela jučerašnji pad zrakoplova airbus u Indijskom oceanu zove se Bakari Baya. Njezin otac je izjavio kako prilikom nesreće nije imala pojas za spašavanja te da ne zna plivati. Spasioci su je pronašli dok se držala za olupinu zrakoplova. Prema njihovom svjedočenju, uskočili su u more, pošto djevojčica nije mogla doći do pojasa koji su joj bacili.

Bakari Baya zrakoplovom je iz Francuske išla u posjet majci na Komori, a stručnjaci vjeruju da je ona ispala iz zrakoplova nakon što se on raspao. "Ništa nije osjetila. Čula je ljude oko nje kako govore, ali zbog mraka nije ništa vidjela", izjavio je njezin otac, ističući kako se borila punih 12 sati s velikim valovima, na olupini koju je uhvatila.

Prema pisanju stranih medija, djevojčica je u bolnici došla svijesti, te je počela i govoriti. Francuske vlasti objavile su danas kako je na mjestu jučerašnjeg pada airbusa Yemenia Aira pronađena jedna crna kutija. Izvlačenje kutije trebalo bi se obaviti tijekom današnjeg dana.

Vezane vijesti

Airbusi se prodaju "kao vruće pecivo"

Airbusi se prodaju "kao vruće pecivo"

Već i prije početka manifestacije se američki Boeing pohvalio čitavim nizom novih narudžbi. Doduše, njegov model 787 - Dreamliner, nakon velikih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika