02.07.2009. / 09:25

Autor: Hina

Prvi napad nakon povlačenja američkih vojnika iz iračkih gradova

Policija je napomenula da u srijedu, prvog dana u kojem je sigurnost gradova postala u potpunosti odgovornost iračke policije i vojske, nije bilo niti jednog bombaškog napada

Iračke snage u srijedu su preuzele kontrolu nad gradovimaIračke snage u srijedu su preuzele kontrolu nad gradovimaU eksploziji bombe postavljene uz cestu koja je detonirana u trenutku kada je prolazila ophodnja iračke vojske u četvrtak je ubijen jedan a ranjeno deset vojnika, priopćila je policija.

Eksplozija bombe prva je u Bagdadu nakon povlačenja snaga SAD-a iz iračkih gradova u utorak, navodi policija. Napad se dogodio u središnjem dijelu Bagdadu tijekom jutarnjih sati kada je mnogo ljudi na ulicama.

Policija je napomenula da u srijedu, prvog dana u kojem je sigurnost gradova postala u potpunosti odgovornost iračke policije i vojske, nije bilo niti jednog bombaškog napada. Iračke snage sigurnosti su rekle da su uklonjene neke nadzorne točke a neke zatvorene ceste otvorene.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika