03.07.2009. / 11:05

Autor: Andrea Belin

Nikad prva: Jelena Urukalo ipak nije postala bosanski Top Model

Iako se rado prijavljuje u reality emisije, riječka manekenka nema sreće u istima. Prvo joj je izmakla pobjeda na Farmi, a potom nije bolje prošla ni u susjednoj državi

Jelena UrukaloJelena UrukaloIako je potajno priželjkivala pobjedu, manekenki Jeleni Urukalo snovi se nisu ostvarili. Naime, bivša farmerica( najfarmerica u prvoj sezoni showa) nije uspjela pobijediti u bosanskoj verziji Top modela "Star Model by Dejana Rosuljaš".

Dvadesetdvogodišnja Riječanka osvojila je tek četvrto mjesto. Titula najljepše pripala je Jeleni Jurgović koja je za nagradu dobila automobil i naslovnicu u jednom bosanskom modnom časopisu.

Premda je prije nekoliko dana izjavila kako misli da bi ona trebala pobijediti, Jelena po završetku showa tvrdi suprotno.

"Tamo me nisu zvali da pobijedim, nego da budem mentorica i podignem gledanost showa. Znala sam čim sam došla da neću pobijediti", kazala je Urukalo i dodala kako joj nije žao što je prihvatila ovakav izazov jer pamti samo lijepe trenutke.

"Od posebnih uspomena na show ostat će mi sva foto snimanja, jer rađena na razne zanimljive načine, dok mi je najdraži onaj u kojemu smo kao životinje u džungli. Te onaj kad sam ćelava, tako nešto nikad dosad nisam snimala. Negativna iskustva nemam, sve smo se lijepo slagale.

Kad sam konačno doznala da neću pobijediti, nisam se razočarala, kao ni moji roditelji i dečko, jer su, na kraju krajeva, znali zašto sam odlučila sudjelovati", objašnjava Jelena, inače bivša djevojka poznatog repera Stoke.
Pobjednica, smatra Urukalo, zna koketirati s kamerom te ima nešto u pogledu.

Vezane vijesti

Nasilni Dino Bubičić ošamario pijanu djevojku Ivanu Paris

Nasilni Dino Bubičić ošamario pijanu djevojku Ivanu Paris

Bivši mister Hrvatske Dino Bubičić i bivša Miss Universe Ivana Paris očigledno više ne skrivaju svoju ljubavnu vezu kao što su to činili na seoskom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika