02.11.2009. / 12:13

Autor: Andrea Belin

Nasilni Dino Bubičić ošamario pijanu djevojku Ivanu Paris

Nakon što je bivša Miss Universe pozvala Josipa Ivančića u krevet, Dino je izgubio strpljenje i udario ju je

Dino Bubičić i Ivana ParisDino Bubičić i Ivana ParisBivši mister Hrvatske Dino Bubičić i bivša Miss Universe Ivana Paris očigledno više ne skrivaju svoju ljubavnu vezu kao što su to činili na seoskom imanju u Ivanić Gradu. Naime, par boravi proteklih mjesec dana u OBN-ovom reality showu "Big Mama House", međutim stvari tamo ne funkcioniraju kako je zamislila bivša misica.

Naime, Dino je u nedjelju navečer zaplesao s natjecateljicom Adelom Ćehović, a Ivana u tom trenutku nije mogla sakriti ljubomoru pa, kako bi isti osjećaj izazvala kod svog dečka, poprilično pijana je pozvala Josipa Ivančića u krevet.

Povraćanje i vrijeđanje na televiziji

Dino je poludio, najprije ju je pokušavao urazumiti, no u jednom je trenutku izgubio strpljenje i ošamario ju je. Adela je Ivanu također pokušavala uvjeriti da je Dini žao zbog svega, ali Ivana nije popuštala. Suzdržavala se da ne povrati i na kraju ga je dobro izvrijeđala.

Podsjetimo, pobjednik ovog showa prošle godine bio je hrvatski reper Marin Ivanović Stoka.

Vezane vijesti

Savršen početak 2011.-e: Ivana Paris i Dino Bubičić postali roditelji

Savršen početak 2011.-e: Ivana Paris i Dino Bubičić postali roditelji

Bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić te nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Paris postali su roditelji. Kako piše Večernji list, Ivana Paris je u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika