06.07.2009. / 15:05

Autor: Nacionalova redakcija

40 godina Monty Pythona: Mjuzikl koji će okupiti originalnu glumačku postavu

Mjuzikl se zove 'On nije mesija (On je vrlo zločesti dečko)' a u njemu neće sudjelovati jedino John Cleese, koji zbog privatnih obaveza neće nazočiti ni europskoj premijeri, što se 3. listopada održava u Royal Albert Hallu

Foto: WikipediaFoto: WikipediaPreostali članovi legendarnog Monty Pythona najavili su danas da će se ubrzo okupiti kako bi obilježili 40 godišnjicu televizijskog showa koji je promijenio sve ono što je konzervativna Velika Britanija (zajedno sa svijetom) mislila o komediji.

Po prvi puta nakon više od 10 godina, četvero od glavnih šestero glumačkih zvijezda (uključujući Michaela Palina i Erica Idlea), sudjelovati će u mjuziklu koji se temelji na njihovom čuvenom filmu 'Brianov život'. Priča ovog filma dešava se u razdoblju prije 2000 godina, a bavi se pojedincem čija životna priča poprilično podsjeća na put Isusa Krista.

Inače, mjuzikl se zove 'On nije mesija (On je vrlo zločesti dečko)' a u njemu neće sudjelovati jedino John Cleese, koji zbog privatnih obaveza neće nazočiti ni europskoj premijeri, što se 3. listopada održava u Royal Albert Hallu. Graham Chapman, šesti član ove komičarske skupine, preminuo je 1989. godine. Inače, cjelokupni show u javnosti se predstavlja kao 'komični oratorij temeljen na Bryanovu životu Montya Pythona'.

Vezane vijesti

Pythonovac Terry Jones stiže na Motovun film festival

Pythonovac Terry Jones stiže na Motovun film festival

Terry Jones, član legendarne skupine Leteći cirkus Montyja Pythona, stiže na Motovun film festival! Ovaj čuveni velški komičar, scenarist, glumac,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika