09.07.2009. / 15:21

Autor: Nacionalova redakcija

Ludnica u Ljubljani: Madonnina oprema stiže u 54 kamiona

Pripreme za Madonnin prvi nastup u Sloveniji u punom su jeku. Najbolja i najspektakularnija koncertna karavana, koja se u ovom trenutku može mjeriti samo s onom irske skupine U2, doći će u Sloveniju 15. kolovoza. Čak 54 do vrha ispunjena kamiona dovest će cjelokupnu infrastrukturu koja će zasjati punim sjajem 20. kolovoza kad se Madonna popne na pozornicu

MadonnaMadonnaMadonnina karavana dolazi u Sloveniju 15. kolovoza, a dva dana ranije će slovenska ekipa na Hipodromu Stožice početi postavljati osnovnu infrastrukturu za koncert. Nakon toga će im se pridružiti engleska ekipa s pozornicom i krovom.

Tri dana kasnije na Stožice dolazi ozvučenje, fascinantna rasvjeta i grandiozni video zidovi koji se na početku showa rasklapaju i na kraju showa ponovno sastavljaju u jednu cjelinu. Plesači će u Ljubljanu doći na dan koncerta kada će biti održana i tonska proba. Mnoge će sigurno interesirati informacija kad se otvaraju vrata hipodroma kako bi bili što bliže svojoj ikoni - publika će moći ući od 17.30, a već u 20 sati atmosferu će zagrijati jedan od najpoznatijih DJ-a i producenata današnjice - DJ Paul Oakenfold. Kraljica popa na scenu će izaći u 21 sat.

Konstrukcija pozornice je uistinu impresivna - prostire se na 40 metara dužine i 70 metara širine, te 22 metra visine. Možda na prvi pogled ove dimenzije ne djeluju impozantno - ali ako usporedimo sve poznate dosadašnje koncertne produkcije s ovom Madonninom, postaje jasno da je riječ o samom vrhu koncertne produkcije.

Točnije, svrstavaju ju uz bok spektakularnije produkcije koncerta irske skupine U2. S obzirom na nedavno održan koncert grupe The Killers, sve što ćete 20. kolovoza gledati na hipodromu Stožice - nekoliko je puta veće. A kako je površina na hipodromu travnata, da bi se publika lakše kretala po terenu i tribinama, organizator će postaviti posebnu platformu. To će gledateljima omogućiti lakši pristup na tribine i podnožje pozornice do kuda će moći doći gotovo odmah sa ceste, a gledateljima s najjeftinijom cijenom ulaznice dobar pogled na pozornicu.

Način postavljanja pozornice i pripadajuća oprema su u potpunosti jednaki kao i na svim ostalim koncertima turneje. Hipodrom je dovoljno velik, a dimenzije pozornice ne predstavljaju nikakav problem kao recimo u slučaju nekih stadiona u susjednim zemljama gdje će se radi neprikladnih dimenzija morati smanjivati pozornica.

Spektakl u Ljubljani bit će autentičan koncertima na velikim svjetskim pozornicama turneje, a oni koji u to ne vjeruju, mogli bi se dovesti u neugodnu situaciju i ostati bez ulaznice ako je ne kupe na vrijeme. Također i oni koji žele biti smješteni najbliže pozornici, u tvz. Golden Ringu - posebno ograđenom dijelu koji ima zasebne ulaze i izlaze, preporučujemo da požure jer je ostalo još malo ulaznica. Karte će se prodavati po cijeni od 60 do 550 eura.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika