10.07.2009. / 12:26

Autor: Andrea Belin

Test: 6 sigurnih znakova da vas djevojka vara

Približno 25 posto udanih žena ipak vara svoje partnere, a istina je da se takve stvari mogu spriječiti, no bitno je reagirati na vrijeme

Varaju nesretne ženeVaraju nesretne ženePremda se mnogi još uvijek drže teorije da žene nisu sklone varanju, postoji puno primjera koji jasno pokazuju da se i ženama zna dogoditi da legnu u postelju drugog muškarca. Istina je da djevojke u sretnim vezama nemaju potrebu prevariti svog dečka, ali oko 25 posto udanih žena ipak vara svoje partnere. Nudimo vam šest znakova koji će vas upozoriti kada je najveća šansa da vaša djevojka razmišlja o drugom muškarcu!

Unapređenje na poslu
Ženama su ljubav i karijera najvažnije stavke u životu. U potpunosti su zadovoljne kada im cvjetaju ruže na oba područja. No, u trenutku kada dosegnu vrhunac svoje karijere, a podrška partnera nije onakva kako su zamislile, počnu razmišljati što je sljedeće. Tada će najvjerojatnije priznanje potražiti kod drugog muškarca. Kako bi ju spriječili u tome, pokažite poštovanje i nagradite ju za uspjeh. U protivnom se nemojte iznenaditi, ako ju uhvatite u tuđem krevetu.

Proslava 25, 30, ili 35. rođendana
Krajem desetljeća ili svakih pet godina žene počnu ozbiljno razmišljati o tome što su napravile u proteklih nekoliko godina. Ako shvate da nisu postigle nikakav uspjeh, umjesto da se fokusiraju na posao, u prvi plan dolazi ljubavni život. Ukoliko ih ni partner ne zadovoljava kako bi one htjele, velika je vjerojatnost da će krenuti u avanturu. Ako vam promakne da ju ne zadovoljite na njezin rođendan ili Novu Godinu, već tada ima dovoljno razloga za prevaru.

Početak života u dvoje
Često se zna dogoditi da su žene te koje forsiraju život u dvoje, no vrlo brzo shvate da bi još htjele uživati u životu. Kada shvatite da ju ne ispunjavaju 24 sata koja provodite zajedno, pokušajte s njom razgovarati i pitajte ju što bi voljela promijeniti. Ukoliko ne želite da plače na ramenu drugog muškarca, možda je bolja varijanta da se neko vrijeme odvojite jedno od drugoga.

Nepovjerenje
Prevara iz osvete je najgora stvar koja vam se može dogoditi. Ako vam se zalomilo da ste spavali s drugom ženom i još k tome ste bili toliko hrabri da joj to priznate, kad tad će vam vratiti istom mjerom. Ukoliko niste tip muškarca koji vara svoju djevojku, a ona vas ne prestaje provjeravati, u vašoj vezi nedostaje povjerenja.

Nezasitnost
Hormoni koji potiču zbližavanje s drugim ljudima intenzivniji su kod žena nego kod muškaraca. Dakle, žene češće emotivnu vezu počnu stvarati seksom. Ako često ne vodite ljubav, ona će to shvatiti kao da ju više ne volite ili da vam nije privlačna kao prije. Rješenje ovog problema je vrlo jednostavno, morate se više seksati.

Prekid veze
Najlakši razlog za prekid je prevara. Kada ne može pronaći način da vas zauvijek otjera iz svog života, jedini izlaz pronaći će u varanju. Bez brige, ako je zaista tako, priznati će vam da vas je prevarila, a vama ne preostaje ništa drugo nego da ju pustite. Ne vjerujemo da želite živjeti sa ženom koja će svaki slobodan trenutak provoditi s drugim muškarcem.

Vezane vijesti

Zapovijedi komadanta Mačeka: Umanjiti kriminal na papiru

Zapovijedi komadanta Mačeka: Umanjiti kriminal na papiru

Bivša šefica računovodstva HDZ-a, Branka Pavošević, rekla je istražiteljima kako joj je bivši glasnogovornik stranke i tada direktor predsjedničke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika