12.07.2009. / 20:32

Autor: Hina

Sirija kaže da može prihvatiti samo puno povlačenje Izraela s Golana

Savjetnik Uzi Arad je rekao da Izrael mora ostati na Golanskoj visoravni u dubini od nekoliko kilometara. U razgovoru za list Haaretz on je rekao da bi dvije zemlje mogle podijeliti teritorij koji je Izrael zauzeo u ratu 1967. godine

Sirija inzistira na povlačenju Izraela sa Golanske visoravniSirija inzistira na povlačenju Izraela sa Golanske visoravniSirija ostaje pri svom zahtjevu da se Izrael u zamjenu za mir mora povući sa cijele Golanske visoravni, rekao je u nedjelju sirijski ministar vanjskih poslova Valid al-Mualem.

On je rekao da njegova zemlja neće ponovno početi s mirovnim pregovorima dok Izrael ne bude spreman raspravljati o potpunom povlačenju.

U petak je izraelski list objavio razgovor s glavnim savjetnikom izraelskog premijera Benjamina Netanyahua koji je rekao da do punog povlačenja s Golana neće doći.

Savjetnik Uzi Arad je rekao da Izrael mora ostati na Golanskoj visoravni u dubini od nekoliko kilometara. U razgovoru za list Haaretz on je rekao da bi dvije zemlje mogle podijeliti teritorij koji je Izrael zauzeo u ratu 1967. godine.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika