13.07.2009. / 17:16

Autor: Hina

Angela Merkel čestitala Jadranki Kosor na preuzimanju dužnosti

"Savezna vlada izričito se zauzela za pristupanje Hrvatske NATO-u", kaže se u priopćenju i dodaje: "I daljnji proces približavanja vaše zemlje Europskoj uniji poduprijet ćemo svim snagama

Njemačka kancelarka Angela MerkelNjemačka kancelarka Angela MerkelNjemačka kancelarka Angela Merkel uputila je čestitku na imenovanju hrvatskoj premijerki Jadranki Kosor i poželjela joj mnogo sreće i uspjeha u radu, priopćeno je iz vladina ureda za odnose s javnošću.

Po riječima kancelarke Merkel, Hrvatska i Njemačka "na raznovrsne su načine prijateljski povezane, a tu povezanost želimo i hoćemo dalje razvijati. Stoga se veselim bliskoj suradnji s vama i vašom vladom", piše u pismu njemačke kancelarke.

"Savezna vlada izričito se zauzela za pristupanje Hrvatske NATO-u", kaže se u priopćenju i dodaje: "I daljnji proces približavanja vaše zemlje Europskoj uniji poduprijet ćemo svim snagama".

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika